Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Σας ενημερώνουμε ότι με το με αριθ. 753383 (21683)/29-11-2019 έγγραφό της, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής και Αγροτικής Οικονομίας, ανακοινώνει ότι η ενυπόγραφη παραλαβή της κατανομής των επιλέξιμων βοσκήσιμων εκτάσεων που κατανεμήθηκαν για την ΕΑΕ 2019 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για τους κτηνοτρόφους των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσης βρίσκεται στον Δήμο Αλμωπίας, θα πραγματοποιείται από το Γραφείο της Διεύθυνσης στην Αριδαία (τηλ επικοινωνίας 23840-21330) μέχρι τις 31/12/2019.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης και υπογραφής του κτηνοτρόφου εντός 30 ημερών, θεωρείται ότι αποδέχεται την κατανομή των βοσκοτόπων και χάνει το δικαίωμα υποβολής αίτησης χωροταξικής ανακατανομής για το επόμενο έτος.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από παραλαβή του με αριθ. 23222/28-11-2019 Δελτίο τύπου του Δασαρχείου Αριδαίας, το Δασαρχείο μαζί με ειδικό συνεργείο κυνηγών μελών του Κ.Σ. Αλμωπίας υπό την εποπτεία δασικών υπαλλήλων και θηροφύλακα της ΚΟΜΑΘ θα πραγματοποιήσει στην περιοχή Αετοχωρίου-Περίκλειας-Νότιας την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου από τις 7π.μ. έως και τις απογευματινές ώρες, δίωξη ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων. Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους κατοίκους των συγκεκριμένων χωριών και των γειτονικών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή αυτή.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *