Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Βιβλιοπαρουσίαση μετά μουσικής στην Έδεσσα

Ο «Μαραγκός» και τα «Γεφύρια»

Βιβλιοπαρουσίαση μετά μουσικής!Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Κώστα Κουτρουμπάκη με τίτλο «Ο Μαραγκός» (εκδ.Ενύπνιο) και του cd «Γεφύρια» του ιδίου, που διοργάνωσε ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην Έδεσσα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου (Βαρόσι, Έδεσσα).Για το βιβλίο μίλησαν:

-Εύη Κουτρουμπάκη, φιλόλογος

-Θοδωρής Σαρηγκιόλης, ποιητής.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Αιμιλία Πιπερά, φιλόλογος.


Από το cd «Γεφύρια» ερμηνεύει συνθέσεις του ο Κώστας Κουτρουμπάκης.Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» γίνεται σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *