Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Εσπερινά κηρύγματα και Ιερές ακολουθίες σε Γιαννιτσά και Έδεσσα

ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα ομιλήσει στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων που πραγματοποιούνται στον Ι. Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με θέμα: «Η αξία του χρόνου στην ζωή μας».

Την ίδια ημέρα και ώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χρυσόστομος Πλίσκας, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα: «Μπροστά στο σπήλαιο της Βηθλεέμ».


ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από 9:00 μ.μ. έως 12:15 π.μ. θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία στον ιερό ναό αγίου Νεκταρίου για την την εορτή του αγίου Μοδέστου.

Την Τρίτη 17/12 στις 5:00 μ.μ. στον ιερό ναό Αγίων Πάντων Εδέσσης, αντί Παρακλήσεως θα τελεσθεί η ακολουθία του ιερού Ευχελαίου. Επίσης ιερό Ευχέλαιο θα τελεσθεί την Παρασκευή 20/12, στις 5:00 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *