Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Αλλαγές στο ρόστερ της Αναγέννησης ενόψει μεταγραφικής περιόδου

Σε αλλαγές θα προχωρήσει η ομάδα της Αναγέννησης αυτήν την μεταγραφική περίοδο, η ομάδα των Γιαννιτσών θα αποδεσμεύσει κάποιους παίκτες ενώ θα αποκτήσει κάποιους άλλους, όπως συνηθίζεται..


Η ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μια σερί αήττητη πορεία, θέλει και το 2020 να συνεχίσει με επιτυχίες. 

Η νέα όμως φιλοσοφία της ομάδος είναι η εκμετάλλευση των ταλέντων της περιοχής των Γιαννιτσών και να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά της περιοχής που παίζουν σε άλλες επαγγελματικές ομάδες να έρθουν στην μεγάλη ομάδα της Πόλης, αυτό το σκηνικό είχε γίνει με απολυτή επιτυχία την χρονιά που βγήκε η ομάδα πριν χρόνια από την τότε Δ' εθνικη στην Γ' εθνική και πέρα από αγωνιστικές επιτυχίες είχε συσπειρώσει και τον κόσμο της πόλης. 

Μην ξεχνάμε αλώστε ότι στην πόλη των Γιαννιτσών λειτουργούν πολλές οργανωμένες ακαδημίες με πάνω από 1000 παιδιά να φοιτούν σε αυτές και κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε παιδιά της περιοχής. 

Η ομάδα ήδη έχει εντοπίσει και θα αποκτήσεις 4-5 παιδιά που ξεχωρίζουν στα πρωταθλήματα της Πέλλας, ενώ στον αντίποδα κάποιοι παίκτες θα φύγουν με τους Αγγελούδη, Γαρυφαλλό, Χιντασέλι και Καραμπά να είναι σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στην πόρτα εξόδου.

 
Γιώργος Χατζηχρήστος/matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *