Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Τροχαίο ατύχημα με δυο τραυματίες έξω από την Μηλιά Αριδαίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/1), λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην επαρχιακή οδό Αριδαίας – Νότια, στην διασταύρωση για την Μηλιά Αλμωπίας, όταν για άγνωστη αιτία, Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να εγκλωβιστούν οι δυο επιβαίνοντες εντός του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, οι οποίο είχαν τραυματιστεί ελαφρά.

Οι δύο επιβαίνοντες, αρνήθηκαν να υποβληθούν σε αλκοτέστ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας. 



απο το pellamou.gr

1 comments:

  1. Ε ναι λογικό να αρνηθούν αφού πρωί μεσημέρι βράδυ τάπα είναι. Ευτυχώς δεν περνούσε κάνεις να τον πάρουν στον λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *