Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ακούστε το νέο τραγούδι του Διογένη [ΒΙΝΤΕΟ]

Αγαπητοί μου φίλοι, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω ένα ακόμη μουσικό ''παιδί'' μου, το οποίο έχει τίτλο ''Λύρα μ' γλυκόλαλον'' .

Πρόκειται για ένα τραγούδι ''ωδή'' στην ποντιακή λύρα, η οποία παραμένει πιστή μου σύντροφος σχεδόν μια ολόκληρη ζωή (24 χρόνια τώρα...μεγάλωσα ναι, το ξέρω :D ). 

Έχω τη χαρά να το ερμηνεύω με τον συνάδελφο και φίλο Anastasios Sarafidis τον οποίο και ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή του, όπως επίσης και τους συναδέλφους - φίλους μουσικούς Ν.Αμπάρης , Ν.Ματζηρίδης , Γ.Νικολαϊδης και Χ.Κόγιος που κατέθεσαν και αυτοί ένα κομμάτι του ταλέντου τους, ώστε να πάρει σάρκα και οστά η έμπνευσή μου. Τέλος, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίζετε και μου δείχνετε την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια. Αν σας αρέσει το τραγούδι, δείξτε μας την αγάπη σας κάνοντας μια κοινοποίηση ;) 

Με εκτίμηση ... Διογένης0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *