Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας με τον Δήμαρχο κ. Μπάτση

Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας Νικόλαος Γκοτζαμάνης μαζί με τον Αν. Γραμματέα Χρήστο Τόπκα και τον Σύμβουλο Λάζαρο Καλαϊτζή επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση.
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Γιάντσης όπου και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της περιοχής και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της περιοχής μας. 
 
Η συζήτηση εξελίχτηκε σε πολύ καλό κλίμα με υποσχέσεις και από τις δυο πλευρές για μια καλή συνεργασία για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *