Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Charts 2019: Τα άλμπουμ με τις πιο μεγάλες πωλήσεις!

Με την συνδρομή της Ifpi Greece το G-Weekend παρουσιάζει τα charts του 2019 με τα τοπ άλμπουμς για την χρονιά που μας πέρασε!


Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιάννης Πλούταρχος και τον ακολουθεί ο Παντελίδης με τον Sin Boy. Στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν οι Pink Floyd και για την ακρίβεια είναι στην θέση Νο8 ενώ η ίδια μπάντα έχει και την θέση Νο13. Στο Νο11 είναι η Lady Gaga με τον Bradley Cooper και το soundtrack της ταινίας «Ένα Αστέρι γεννιέται».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στον πίνακα τα πρώτα 100 άλμπουμς του 2019 και φυσικά να ακούσετε μερικές από τις δισκογραφικές αυτές δουλειές. Τα κορυφαία βάσει των στοιχείων που έδωσε η IFPI Greece στο Gazzetta.gr και το Gazzetta Weekend.

Η IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) εκπροσωπεί περισσότερες από 1300 δισκογραφικές εταιρείες σε 57 χώρες και συνεργαζόμενες Ενώσεις του κλάδου σε 60 χώρες, και αποτελεί το επίσημο όργανο της μουσικής βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο. Η IFPI Greece, το συλλογικό όργανο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, είναι από την δεκαετία του ’80 υπεύθυνη για την εβδομαδιαία έκδοση των μοναδικών επίσημων charts πωλήσεων στην χώρα μας.















Επιμέλεια: Δημήτρης Τομαράς / gazzetta.gr/weekend-journal

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *