Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Έκφραση Αλμωπίας: Ανακοίνωση παράτασης παραστάσεων!

Λόγω της θερμής υποδοχής της από το κοινό η παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα"  της θεατρικής ομάδας ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, θα παιχτεί την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ώρα 8.30μμ στο Ξενιτίδειο Αλμωπίας.Υπόθεση του έργου:

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ! Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν και τις γυναίκες τους…

Διανομή: Σταύρος Καραγεωργιάδης, Κωνσταντίνα Χριστιανίδου, Μάκης Παρτσανάκης, Ελένη Γ. Μιχαηλίδου, Στάθης Κωνσταντινίδης, Ελένη Ν.Μιχαηλίδου, Δέκος Πέτρος, Κική Παπαδοπούλου, Παύλος Ματζερίδης, Δέσποινα Μαυρίδου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφείς: Stephen Sinclair και Anthony McCarten

Μετάφραση - Διασκευή: Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Μαυρίδου

Χορογραφίες: Αφροδίτη Πασχαλίδου

Σκηνικά, κοστούμια, μουσική επιμέλεια: Δέσποινα Μαυρίδου

Φωτισμοί: Σταύρος Καραγεωργιάδης

Κονσόλα φώτων: Μαρία Καγιογλίδου

Κονσόλα ήχου: Ευαγγελία Κιλικλή

Σκηνική υποστήριξη: Μόρφη Θεοδωρίδου

Κομμώσεις: Γιώργος Μποζίνης, Ιωάννα Νοχουτίδου , Κατερινα Καραουση, Θοδωρής Χατζηιωαννίδης

Μακιγιαζ: Έφη Ματζερίδου, Κική Γιαννακοπούλου, Κατερίνα Δέκου

Δημιουργία trailer: Νίκος Παντελίδης, InPOZAR0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *