Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία στους Προμάχους

Η Τράπεζα Αίματος Προμάχων πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Νεότητας του χωριού την ΠΕΜΠΤΗ 20-2-2020 και απο τις 9.00 το πρωι εως τις 13.00.

Εκκληση προς ολους τους συγχωριανους τα μέλη κι όσους έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ προς την Τράπεζα, καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη, να λάβουν μέρος και να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, χαρίζοντας το πολύτιμο δώρο ζωής.

Επίσης η Τράπεζα Αίματος Προμάχων θέλει να καταστήσει σαφές ότι το αίμα είναι αποκλειστικά για τα ΜΕΛΗ , τους συγγενείς πρώτου βαθμού και κατ επέκταση για τις ανάγκες του χωριού .
Την διαχείριση την έχουν τα ιδρυτικά της μέλη.

Προστατέψετε την τράπεζα μας και "ΜΗΝ" τάζεται αίμα δεξιά κι αριστερά . ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *