Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας σας προσκαλεί στη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελληνία Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της διοίκησης και αντιπροσώπευσης πρέπει να δηλωθούν έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 είτε ηλεκτρονικά στο mail elskidras@yahoo.gr είτε τηλεφωνικά στο 6979649737 & 6973782211.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νόμιμη απαρτία της Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ενημέρωση, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος        Η Γεν. Γραμματέας
Μαρίνα Ψαρρά        Ιορδάνα Κασαμπολίδου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *