Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Προσωρινή παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών μέχρι Κυριακή 22/3

Σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας για παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου μας, μετά από εισήγηση της επιτροπής διαχείρισης καταστάσεων που προέρχονται από την εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όλους τους τόνους, ότι βασικό μέλημα του Δήμου μας είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας. 
 
Αυτή η υγειονομική κρίση, πλήττει λίγο πολύ, όλους μας. Στο βωμό όμως της οικονομικής σταθερότητας ή και επιβίωσης, δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τον άνθρωπο. Δεν αποφασίζουμε ελαφρά τη καρδία. Σταθμίζουμε, αξιολογούμε τους κινδύνους και προτείνουμε το βέλτιστο για την ασφάλεια όλων μας, ακόμη κι όταν αυτό είναι η μηδενική λύση.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία των συνδημοτών μας που βιοπορίζονται από τις τοπικές λαϊκές και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν την απόφαση του Δημάρχου και την ΠΝΠ της 14/3/2020 ΦΕΚ 64 Α, προστατεύοντας τους συμπολίτες τους και πάνω απ όλα τους εαυτούς τους και τους οικείους τους.

Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε όλοι μαζί στην κανονικότητα και όλα αυτά να είναι ένα παρελθόν που δε θα μας κάνει να ντρεπόμαστε.


Χρήστος Χατζηγιαννίδης

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *