Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΚΠ Όραμα: Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης

Αγαπητοί συμπολίτες, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές..

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

Α) …ότι το Κέντρο Πρόληψης παρά την αναστολή των δράσεων του (Ομάδες Γονέων, Εφήβων, κτλ.) συνεχίζει και λειτουργεί με Προσωπικό Ασφαλείας και επίσης..

Β) …παρέχει τη δυνατότητα συμβουλευτικής υποστήριξης (τηλεφωνικά, μέσω skype, messenger, viber, κτλ.) τόσο σε αυτούς που αναγκάστηκαν να τη διακόψουν, όσο και σε άλλους που νιώθουν την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης λόγω της αλλαγής της καθημερινότητάς τους από τη διαχείριση της Κρίσης και των μέτρων που εφαρμόζονται.

Όποιος έχει ανάγκη, μπορεί να τηλεφωνεί στο Κέντρο Πρόληψης "Οραμα" καθημερινές από τις 9π.μ. έως τις 3μ.μ. ή να στείλει μήνυμα στο info@kporama.gr.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *