Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Συνέχιση προληπτικών απολυμάνσεων στο Δήμο Σκύδρας

Καθώς συνεχίζονται οι εργασίες προληπτικών απολυμάνσεων στο Δήμο Σκύδρας, ενημερώνουμε τις συνδημότισσες, τους συνδημότες μας και κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 κι από τις 12:00΄ το μεσημέρι θα ξεκινήσουν απολυμαντικές εργασίες στο κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας και στη συνέχεια στο κτήριο του Κ.Ε.Π. Σκύδρας (Κ.Ε.Π.- Εφορία- Ι.Κ.Α. – Ο.Γ.Α. - Δημοτική Βιβλιοθήκη), κι ακόμα στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και του Πνευματικού Κέντρου, οπότε κι απ΄αυτήν την ώρα και για τη συγκεκριμένη ημέρα οι αντίστοιχες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν.

Επίσης, πληροφορούμε ότι την προαναφερόμενη ημέρα θ΄απολυμανθούν οι χώροι του συσσιτίου και του Ιερού Ναού Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου και του Αγίου Γεωργίου στη Σκύδρα.

Οι απολυμαντικές εργασίες συνεχίζονται με βάση και τις καιρικές συνθήκες, οπότε και θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση.

Υπενθυμίζουμε, με την ευκαιρία, τα τηλέφωνα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) 1135 και 210/5212054 και τονίζουμε, για μια ακόμη φορά, την οδηγία - σύσταση των αρμοδίων φορέων: «Δεν φοβόμαστε – Προστατευόμαστε – Μένουμε σπίτια μας».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *