Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών της Άρσης Βαρών του ΦΟΑ και πρόκριση για την Αντωνιάδου Νεφέλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος Άρσης Βαρών του Φ.Ο. Αριδαίας, στη διάρκεια των αγώνων πρόκρισης, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων-Νεανίδων. 
 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προκρίνονται οι 12 καλύτερες επιδόσεις της κάθε κατηγορίας σωματικού βάρους. Οι δεκατρείς(13) αθλητές του ΦΟΑ, που συμμετείχαν στου αγώνες του 1ου & 2ου ομίλου, με βάση τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των έξι ομίλων, προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Πυλαίας στις 22-2-20. Θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση πρόκρισης στις 28-3-20 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών, θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου, στη πόλη των Χανίων στις αρχές Μαΐου του 2020.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του ΦΟΑ είναι τα παρακάτω:

-Τοσουνίδου Ελισσάβετ κατ. 45 κιλ., με επίδοση 62 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Καλδεριμτσή Μαρία κατ. 49 κιλ., με επίδοση 68 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 2η καλύτερη επίδοση.
-Μόκρα Αικατερίνη κατ. 55 κιλ., με επίδοση 90 κιλ κατέλαβε την 2η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 4η καλύτερη επίδοση.
-Ζαρζαβατσάκη Ελευθερία κατ. 64 κιλ., με επίδοση 96 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Αντωνιάδου Άλκηστις Κατ. 71 κιλ., με επίδοση 92 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Πακαλίδου Ανατολή 71 κιλ., με επίδοση 100 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Αντωνιάδου Νεφέλη κατ. 76 κιλ. με επίδοση 141 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Τοσουνίδης Γεώργιος κατ. 49 κιλ., με επίδοση 94 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Στεφανίδης Στέφανος κατ. 81 κιλ., με επίδοση 222 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στους Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Μόκρα Αμαραριάντ κατ. 89 κιλ., με επίδοση 195 κιλ κατέλαβε την 2η θέση Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Δημητρίου Αναστάσιος κατ. 96 κιλ. με επίδοση 66 κιλ κατέλαβε την 2η θέση Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 5η καλύτερη επίδοση.
-Γκάνας Μάριος κατ. 102 κιλ. με επίδοση 110 κιλ κατέλαβε την 2η θέση Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Παρασίδης Παρασκευάς κατ. 109 κιλ., με επίδοση 222 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στους Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 2η καλύτερη επίδοση.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας, Αντωνιάδου Νεφέλη, έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην κατηγορία των 71 κιλών, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι από 12-22 Μαρτίου 2020. Ο Σύλλογος, της εύχεται καλή επιτυχία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *