Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Αλμωπίας,

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου,

Για την εξόχως ευγενική σας προσφορά, να ενισχύσετε με την σημαντική δωρεά σας με Φιάλες Οξυγόνου και Υλικά Ελαιοχρωματισμού το Κ. Υ. Αριδαίας και με αυτό τον τρόπο να στηρίξετε και να αναγνωρίσετε το έργο του, παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων του Κέντρο Υγείας, τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η δωρεά σας σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Να είστε βέβαιος ότι η δωρεά σας προς το Κ.Υ. και κατ΄επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Η πρωτοβουλία σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.


Με Τιμή

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *