Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ευχαριστήριο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας καθώς και των κλινικών που αυτές τις μέρες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι στην μάστιγα του κορονοϊού που μας ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες. 
 
Αυτοί οι άνθρωποι με αυτοθυσία και με κίνδυνο της ζωής τους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μπορούμε εμείς να αισθανόμαστε ασφαλείς και να εξυπηρετούμαστε μόλις τους χρειαστούμε. Δεν ξεχνάμε και όλους τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ που δουλεύουν με διευρυμένα ωράρια για να μην μας λείψει τίποτα καθώς και όλους τους εργαζόμενους που κάνουν ντελίβερι και δουλεύουν σε εταιρείες courier για να μπορούμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας να απολαμβάνουμε τα αγαθά που μας φέρνουν. 
 
Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους εργαζόμενους στην καθαριότητα που σε δύσκολες συνθήκες συνεχίζουν την εργασία τους. Σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους και σε όσους αυτές τις ημέρες της απομόνωσης μας, μας προσέχουν με τον τρόπο τους από το πόστο της εργασίας τους, τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή δύναμη στον αγώνα που δίνουν.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *