Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ενωμένοι για την Αλμωπία: "Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα απ’ όλους μας"

Η χώρα μας όπως και η υπόλοιπη παγκόσμια κοινωνία βρίσκεται σήμερα σε ιδιότυπο καθεστώς υγειονομικού πολέμου, με έναν αόρατο εχθρό, τον κορωνοϊό.


Στην αντιμετώπιση του, την μάχη δίνει η συντεταγμένη πολιτεία και οι υπόλοιποι φορείς, με κύριο ρόλο και πρωταρχικό λόγο να έχει η εξειδικευμένη γι’ αυτό επιστημονική κοινότητα, με προμετωπίδα τους ιατρούς και τους νοσηλευτές. Αυτοί εκτιμούν σε κεντρικό επίπεδο, ώρα με την ώρα, την εξέλιξη της κατάστασης, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και αποφασίζουν για τα μέτρα, τα οποία πρέπει να τηρούνται από όλους με σχολαστική επιμέλεια.

Τα κρούσματα σ’ όλη τη χώρα μέχρι στιγμής αυξάνονται και εξαπλώνονται, ευτυχώς, με ελεγχόμενους ρυθμούς και ήταν θέμα χρόνου και η εμφάνιση και καταγραφή κρουσμάτων της νόσου και στην περιοχή μας.

Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα απ’ όλους μας Διοικούντες και Δημότες, σ’ αυτές τις κρίσιμες μέρες. Δεν είναι ώρα για κραυγές κι λεονταρισμούς. Είναι ώρα ευθύνης από όλους μας και ιδιαίτερα απ’ αυτούς, που είναι στο τιμόνι της Διοίκησης.

Έτσι μόνο θα είμαστε σίγουροι, ότι θα βγούμε νικητές από αυτήν την μάχη με τις λιγότερες απώλειες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *