Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, για την εξαιρετικά υπεύθυνη στάση που επέδειξαν τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα που θεσπίστηκαν από Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, αλλά και για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι μας, κατά το δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας, να συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας.

Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις τους υπήρξαν πολλοί, απλοί πολίτες, επιχειρηματίες και φυσικά θεσμικοί φορείς του τόπου μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας στους:


Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστο,


Τον Συνδυασμό ΄΄ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ΄΄ του Νίκου Παρούτογλου,


Τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αψάλου, Καραϊσαρίδης Αβραάμ,


Τη εταιρία Αφοί Μίντση Ο. Ε., Παλετοποιεία,


Τον κ. Βάκο Νικόλαο, κατάστημα τροφίμων


Την κ. Κουσίδου Μαρία, Βιοτεχνία Πλεκτών ΄΄ΦΑΙΔΩΝ΄΄,


Την Διεύθυνση και το προσωπικό του καφέ Choice,


Tον κ. Γεωργίου Σωτήρη, ΄΄ΑΓΡΟΓΝΩΣΗ΄΄,


Τον κ. Κούτσουλα Βασίλειο, Βιοτεχνία Κεραιών,


Το Βιβλιοπωλείο Συμβολή,


Το Βιβλιοπωλείο Τοξίδη,


Τον κ. Γεωργίου Ιωάννη, Εκπαιδευτικό,


Μπίνου Ελένη, κατάστημα τροφίμων,


Ινμαϊρ Θεόδωρος & Σίμος Κοκκίνης, ομάδα εθελοντών covid-19,


Tην Διεύθυνση της Πιτσαρίας- Εστιατόριο ΄΄Οlio΄΄,


Την Διεύθυνση και το προσωπικό του Καφέ Break,


Tον κ. Ασλανίδη Σταύρο, Βιοτεχνία Απορρυπαντικών-Χημικών.Η συνεισφορά σας προς τους εργαζόμενους του Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *