Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας: "Περναμε όλοι δύσκολες ώρες, ποτέ μια καλή πράξη δεν πάει χαμένη"

4 Απριλίου παγκόσμια ημέρα αδέσποτων,συγνώμη φίλοι μου αρνούμαι να την δεχτώ.200 χρόνια αδέσποτα στους δρόμους,φτανει πια.
 
Σταματηστε να παίρνετε κουτάβια στα παιδιά σας και μόλις τα βαρεθούν να τα πετάτε στους δρόμους.Σταματηστε να πετάτε στους δρόμους τα κουτάβια που γέννησε το σκυλι σας,γιατί φυσικά δεν το στειρώσατε.
 
Σταματηστε να περνετε σκυλι αφού δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα και τον κατάλληλο χώρο για αυτό.Σταματηστε επιτέλους κτηνοτρόφοι και κυνηγοί να δημιουργείται τεράστια προβλήματα στην κοινωνία.
 
Ποτε επιτέλους θα εκπαιδευτούμε και θα ωριμάσουμε σαν κοινωνία;Βλεπουμε όλοι το προβλημα και τρέχουμε σε φιλοζωικές,Δήμους,και Αστυνομία,αλλά δεν σταματάμε αυτόν που το δημιουργεί.Ελπιζω να βάλουμε κάποια στιγμή μυαλο και να μην ταλαιπωρούμε τα ζώα και τους συνανθρώπους μας.
 
Περναμε όλοι δύσκολες ώρες και θα παρακαλούσα όλους εσάς που στην γειτονιά σας υπάρχει ένα ζωάκι,να το ταϊζετε.Καμια καλή πράξη δεν πάει χαμένη,πιστέψτε με.
 
Ο Πρόεδρος: Φώτης Παραστατίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *