Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η λαϊκή αγορά Καλής Σκύδρας

Ενημερώνουμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η λαϊκή αγορά της Κοινότητας Καλής του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 με τους γνωστούς όρους και τις προϋποθέσεις για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Θα πωλούνται προϊόντα τροφίμων και ειδών υγιεινής και καθαριότητας από πωλητές που θα είναι αριθμητικά οι μισοί από τις κανονικές περιόδους και θα φορούν μάσκες και γάντια. Παράλληλα, θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικό και γάντια για να τα προσφέρουν στους καταναλωτές όταν ψωνίζουν και τα οποία μετά τη χρήση θα τοποθετούνται σε σακούλα.

Οι πάγκοι θα έχουν ελεύθερες αποστάσεις τουλάχιστον πέντε μέτρων και την ευθύνη της καθαριότητά τους μετά τη λήξη της λαϊκής θα την έχουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι των πάγκων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *