Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Πέτρος Μίσκος: "Απογείωση επάνω από το χωριό Άψαλος..!"

Πέτρος Μίσκος:

"Αυτό το Σάββατο έκανα τις πρώτες δοκιμαστικές πτήσης από δυο νέες απογειώσεις που εντόπισα και διαμορφώσαμε με την ομάδα μου, η πρώτη είναι η απογείωση επάνω από το χωριό Άψαλος, έχει εύκολη πρόσβαση και από την οποία μπορούμε να πετάμε με θερμικά με βόρειο κυρίως άνεμο λύνοντας έτσι το πρόβλημα που για πολλά χρόνια είχαμε μη έχοντας βόρεια απογείωση στην περιοχή μας, για αυτήν αναφέρθηκα και σε προηγούμενο ποστ μου προχτές, τώρα η δεύτερη απογείωση που ανοίξαμε είναι επάνω από το χωριό Πολυκάρπη, επίσης με εύκολη πρόσβαση, στην οποία μπορούμε να πετάμε δυναμικό με βόρειο άνεμοι τους χειμερινούς μήνες και όταν δεν υπάρχουν θερμικά.

Έχοντας ως βασικό κέντρο την μεγάλη, ψηλή και γνωστή πλέον απογείωση στους Προμάχους που πετάει με Νότιο με Ανατολικό και με Δυτικό αφού δεν την επηρεάζει, τώρα στην περιοχή μπορούμε να πετάμε και με Βόρειους άνεμους.

Έτσι, μετά από αυτήν την εξέλιξη η περιοχή της Αλμωπίας μπορεί επάξια να αναφέρετε ως ένα από τα καλύτερα μέρη στην Ελλάδα για αεραθλητισμό αλεξίπτωτου πλαγιάς (παραπέντε) καθώς και ως ένα από τα πιο αξιόπιστα μέρη για να έρχονται επισκέπτες Ελληνες και ξένοι τουρίστες με σκοπό να πετάνε με όλες πλέον τις συνθήκες των ανέμων. (στα βίντεο η δοκιμαστική πτήση μου στην Πολυκάρπη)"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *