Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Αριδαία: Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια καρδιοπαθων - Ζητάνε βοήθεια αποπληρωμής

Ο 36χρονος γιος της οικογένειας Τάσος Ζαφειριου ο οποίος αντιμετωπίζει και ο ίδιος σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του απευθύνθηκε για την κοινοποίηση του προβλήματος.

Η οικογένεια Ζαφειριου από την Αριδαία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού και τα τρία μέλη της έχουν χρόνιες σοβαρές καρδιακές παθήσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό εδώ και τρεις μέρες στο σπίτι της οικογένειας έχει κοπεί το ρεύμα, εξαιτίας οφειλών προς στην ΔΕΔΔΗΕ. 

Υπάρχει μια οφειλή αξίας 4.500 ευρώ η οποία είναι αδύνατον να αποπληρωθεί. Τα τρία μέλη της οικογένειας είναι άνεργα και το μόνο εισόδημα είναι ένα ταμείο ανεργίας αξίας 399 ευρώ. Από αυτά τα 399 ευρώ τα 320 πηγαίνουν σε φάρμακα και στο ενοίκιο του σπιτιού.

Η οικογένεια ταλαιπωρείται εδώ και 6 χρόνια με προβλήματα υγείας, με τις θεραπείες να είναι υψηλού κόστους και γι αυτό το λόγο όλα τα εισοδήματα έφευγαν σε γιατρούς και φάρμακα, οπότε όπως είναι φυσικό το θέμα με την ΔΕΔΔΗΕ να έμεινε πίσω.

Ο 36χρονος γιος της οικογένειας Τάσος Ζαφειριου ο οποίος αντιμετωπίζει και ο ίδιος σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, απευθύνθηκε σε εμάς για την κοινοποίηση του προβλήματος, ζητώντας βοήθεια από τους υπευθύνους.

Ο κ. Ζαφειριου ζητάει να μπει σε μια ρύθμιση της ΔΕΔΔΗΕ την οποία να μπορεί να αποπληρώνει και φυσικά να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας του.

Τα μέλη της οικογένειας περιμένουν να περάσουν επιτροπή για να δικαιωθούν αναπηρική σύνταξη. Μέχρι όμως να παρθούν οι τελικές αποφάσεις θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γι αυτό τον λόγο η οικογένεια Ζαφειριου ζητάει άμεση βοήθεια.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένεια στο τηλ: 6906570921

Ή να καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό:

GR9601712240006224142882733
Δικαιούχος Αναστάσιος Ζαφειρίου

Τράπεζα Πειραιώς 




απο το aridaia365.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *