Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ετήσιο Λεύκωμα Ανδρικής Ομάδας ΚουΠα Κιλκίς 2019 - 2020

H ΚουΠα Κιλκίς συνεπής στο ραντεβού της όπως πέρσι έτσι και φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-2020, εκδίδοντας το ετήσιο year book. Μια επίπονη και ιδιαίτερα σχολαστική προσπάθεια συγκεντρώθηκε σε 78 σελίδες γεμάτες μπάσκετ, περικλείοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Οι προσθήκες, οι παίκτες, η αναλυτική τους στατιστική παρουσία αλλά και η αναφορά στις καλύτερες αγωνιστικές τους στιγμές, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη στατιστική τους και τους MVP, οι νίκες και οι ήττες, οι χαρές και οι λύπες, τα τελικά στατιστικά, η αξιολόγηση των αριθμών, οι κοινωνικές δράσεις, η νέα γενιά, οι δηλώσεις των συντελεστών όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τη χρονιά που πέρασε, στολίζουν το παρόν λεύκωμα που ξεπέρασε σε ποιότητα και περιεχόμενο το περσινό αλλά και τις προσδοκίες όλων. Με αυτόν τον όμορφο τρόπο κλείνει λοιπόν η παρούσα χρονιά για την ανδρική μας ομάδα.

Η προσπάθεια ωστόσο συνεχίζεται. Νέες προκλήσεις ορθώνονται, νέοι στόχοι ορίζονται.

Όσο για εμάς τους εκπροσώπους της ΚουΠα Κιλκίς; Δεσμευόμαστε όπως κάθε χρόνο πως θα συνεχίσουμε να αγαπάμε το basket και να το αποδεικνύουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.

Υστερόγραφο:

Το λεύκωμα αυτό οφείλει την ύπαρξή του στους παίκτες και τους προπονητές αυτής της ομάδας που παρά τις αντιξοότητες που συνάντησαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν να αγωνίζονται με πάθος μέχρι το τέλος. Τίποτα δεν θα υπήρχε χωρίς αυτούς και τους ευχαριστώ απέραντα.

 
Σιταρίδης Γιάννης

Team Manager

Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας

ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *