Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

5ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους - Χορηγός επικοινωνίας το ialmopia.gr

Είναι γεγονός! Και φέτος για 5η συνεχή χρονιά το 5ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους (5&6 Σεπτεμβρίου) θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της 7ης τέχνης!Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Φεστιβάλ για την εξαιρετική οργάνωση και δημιουργία, αξίζουν πραγματικά τη στήριξη σας! Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα και φέτος είναι αρωγός της προσπάθειας, καθώς στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε Like και ακολουθήστε την επίσημη σελίδα στο facebook ΕΔΩ


Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της ΔΗΚΕΔΕ και τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Heart in the City στον θερινό κινηματογράφο "ΜΥΛΟΙ" στην Έδεσσα 5&6 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:15. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Αλέξανδρος Στουγιαννίδης (εικαστικός - σκηνοθέτης), ενώ σε περίπτωση βροχής οι προβολές θα γίνουν στο cafe "The Mill" 


 Η επίσημη αφίσα του Φεστιβάλ!
Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *