Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αντώνης Τζάκος: Απάντηση στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή

Τι είχες …Δάνη , τι είχα πάντα…

Αγαπητοί συμπολίτες αναγκάζομαι να μπω σε μια διαδικασία απάντησης προς τον κ. Τζαμτζή , το οποίο προσωπικά απεχθάνομαι ως ενέργεια , καθώς αποτελεί στοιχείο του παλαιοκομματισμού, κάτι που ο κ. Τζαμτζής γνωρίζει πολύ καλά από την μακρόχρονη πορεία του στα βουλευτικά έδρανα .

Οφείλω να πω πως δεν περίμενα τίποτα περισσότερο στην απάντηση του κ.Τζαμτζή πέρα από την γνωστή τακτική της λασπολογίας , των προσωπικών επιθέσεων και χαρακτηρισμών . Επί της ουσίας όμως μηδέν και πολλά θα…θα..θα….

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή .Ο κ. Τζαμτζής μας αραδιάζει μια σειρά από ενέργειες του για το θέμα της Δ/νσης Μεταφορών όμως η πραγματικότητα λέει άλλα . Κανένα έγγραφο και καμία ενημέρωση σε κανέναν Σύλλογο εργαζομένων δεν έκανε ο κ. Τζαμτζής για το φλέγον ζήτημα της Δνσης Μεταφορών όπως ευαγγελίζεται. Άλλωστε οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Μεταφορών είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και αν δεν έχουν ήδη τρομοκρατηθεί μπορούν κάλλιστα να το επιβεβαιώσουν . Όπως επίσης και οι διάφορες συζητήσεις με το Υπουργείο Άμυνας και οι υπόλοιπες ενέργειες που αναφέρει ο κ. Τζαμτζής ότι έχει κάνει ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω με πιο τρόπο αποδεικνύονται. Προφανώς όχι με λόγια του αέρα….

Η ταραχή του κ.Τζαμτζή είναι έκδηλη καθώς επί της ουσίας δεν έχει να επιδείξει καμία ενέργεια. Η έκθεση του Τεχνικού Ασφάλειας , η οποία έγινε τον Ιανουάριο του 2020 αναφέρει 25 σημεία για τα οποία η Δ/νση Μεταφορών θα έπρεπε να είχε ήδη φύγει από εκεί , από χθές ….Για αυτά τα 25 σημεία ακαταλληλότητας του κτηρίου δεν έκανε κουβέντα ο κ. Τζαμτζης αλλά προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από προσωπικές επιθέσεις και από τον….κορωνοιο.

Και για να επισέλθω σε κάποιες λεπτομέρειες που αναφέρει στο εγγραφο του ο κ.Τζαμτζής θα σας αναφέρω ότι θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ψηφιοποίηση του αρχείου της Δ/νσης Μεταφορών που αναφέρει δεν σημαίνει ότι το φυσικό αρχείο θα καταστραφεί και θα απελευθερωθεί χώρος. Το φυσικό αρχείο (δηλ τα έγγραφα) είναι υποχρεωτικό από την νομοθεσία να υπάρχουν αλλά πώς να τα γνωρίζει αυτά ο κ.Τζαμτζής . Προφανώς αυτά του είπαν στο αυτί αυτά λέει δημόσια. Όσο για τις φωτογραφίες της δημοσίευσης μου μάλλον δεν είχε τον χρόνο για να τις δει όλες .Εστιάζει σε μια μόλις από τις 23 , ενώ για τις υπόλοιπες το μελάνι στέρεψε.

Η ηθική μου και οι αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να πέσω στο επίπεδο των προσωπικών χαρακτηρισμών του κ. Τζαμτζή , οποίος αφήνει υπονοούμενα για την εργασιακή και πολιτική μου πορεία . Αυτό όμως που θα πρέπει να καταλάβει ο. κ Τζαμτζής είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν το Σύνταγμα και οι νόμοι και οφείλει να τα σέβεται . Το Σύνταγμα λοιπόν ορίζει και προστατεύει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Αν έχει κάποια αντίρρηση επ΄αυτού προφανώς και είναι δικό του θέμα . Οι συνδικαλιστές υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και στην παρούσα κατάσταση αυτό πράττω και θα το πράττω για όσο διάστημα εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου .

Τα περί εκλογών και τα διάφορα άλλα πολιτικά παιχνίδια που μου προσάπτει ο. κ. Τζαμτζής είναι σαφέστατα αποτέλεσμα της δημιουργικής οφείλω να πω φαντασίας του. Ο κ. Τζαμτζής προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικούς αντιπάλους ώστε να κρύψει την πολιτική του ανυπαρξία ως Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας εδώ και ένα χρόνο. Προφανώς και δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό το παλαιοκομματικό και ξεπερασμένο δρόμο.

Αγαπητοί πολίτες του Ν. Πέλλας , με το χέρι στην καρδία δηλώνω ότι είναι προς τιμήν των συναδέλφων εργαζομένων στην Δ/νση Μεταφορών Γιαννιτσών που ανέχονται αυτή την τραγική κατάσταση .Οι άνθρωποι αυτοί εργάζονται σε άθλιες συνθήκες εδώ και πάρα πολύ καιρό , τιμώντας την Δημόσια Διοίκηση. Όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει ούτε στους εργαζόμενους ούτε και στους πολίτες της περιοχής των Γιαννιτσών . Σας καλώ λοιπόν να συνδράμετε με όλες σας τις δυνάμεις ώστε η Δ/νση μεταφορών να μεταστεγαστεί ΑΜΕΣΑ και οι συνάδελφοι να εργάζονται σε ένα περιβάλλον που θα τους εξασφαλίζει πρώτα από όλα συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται από τον νόμο και απερίσπαστοι να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που σας αξίζουν .Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε άμεσα.

Ο κ. Τζαμτζής βρίσκεται στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη από το 2019 έχουμε ξεπεράσει το μισό του 2020 και έχει τεράστιες ευθύνες. Δεν θα κρυφτεί πίσω από καμία αντιπαράθεση.

Αντώνης Τζάκος

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ε Πέλλας

Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *