Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Βίντεο: Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές!

Ο περιπλανώμενος Μπλαμπλάς ξεκινάει όπως και στην πραγματική του δουλειά εκτός βέβαια απο το κλασικό ποδήλατο,να μοιράζει συστημένα γράμματα αλλά και συντάξεις.


Μια ρουτίνα πλέον της καθημερινότητας του και σχεδόν όπως τα παλιά χρόνια,φτάνει στα χωριά όπου τον ξέρουν σχεδόν όλοι και φωνάζει τα ονόματα τους προσωπικά απο τα μεγάφωνα της κοινότητας. Κλείνοντας να σημειώσουμε πως το επάγγελμα του ταχυδρόμου είναι το πρώτο που απειλείται με εξαφάνιση κυρίως λόγω της αύξησης της χρήσης των email αντί της αποστολής γραμμάτων. Κάπως έτσι όλο και λιγότεροι ταχυδρόμοι θα προσλαμβάνονται στο μέλλον. 

Τεχνικά μέσα: 1. Sony a7 iii 2.Ronnin M 3.Sound Boya 4.BY-HM100 5.BY-WM4 PRO-K2 6.FE16-35mm zeiss 7. Ommlite CM-EF-E HS 8.Sony RM-VPR1 9.EF 50mm f1.2L USM 10.Led YONGNUO 10.easyring n300 


απο το inpozar:




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *