Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Διαμαρτυρία - καταγγελία από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», εδώ και πολλά χρόνια, με πρωτοβουλία του και πολύ κόπο (εκτός των άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων) διοργανώνει χειμερινό και θερινό κινηματογράφο.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκίνησε ο φετινός θερινός κιν/φος, ανακαινισμένος με καινούρια τραπεζοκαθίσματα. Για τους συμπολίτες μας ήταν μια ακόμα παροχή που την αγκάλιασαν με αγάπη και ενθουσιασμό.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, τα ξημερώματα, κάποιοι θρασύδειλοι βανδάλισαν τον ανακαινισμένο χώρο, πετώντας στο γκρεμό αρκετά τραπεζοκαθίσματα και άλλα σπάζοντάς τα. Ποιος μπορεί αναρωτιόμαστε να είναι τόσο απολίτιστος και να έχει τόσο μίσος μέσα του για να κάνει τέτοια ζημία...

Θα θέλαμε να σας προβληματίσουμε και να θέσουμε στη διάθεση όλων το συγκεκριμένο γεγονός. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *