Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ


Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, για τη συνεχή και σταθερή υποστήριξη της προς τον αγροτικό κόσμο.

Η κα. Ιγνατιάδου, προερχόμενη και η ίδια από αγροτική οικογένεια, με την ως τώρα στάση και μαχητικότητά της, δείχνει πως δεν ξέχασε τις δυσκολίες και τον ακατάπαυστο αγώνα που δίνει ο κλάδος των αγροτών καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η φιλοσοφία της Δημάρχου Σκύδρας, συμβαδίζει με αυτή του Συλλόγου μας για την Αγροτική οικονομία της περιοχής, που επιβεβλημένα πρέπει να στηριχθεί σε κάθε επίπεδο, γιατί αποτελεί την "ραχοκοκαλιά" της τοπικής αλλά και της Εθνικής οικονομίας.Με σεβασμό και εκτίμηση

Ο πρόεδρος και το ΔΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *