Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΚΟΥΠΑ Κιλκίς - Σωκράτης Δήμας, η επιστροφή!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Σύλλογος μας  ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή ΣΩΚΡΑΤΗ

ΔΗΜΑ στο μπάσκετ του Κιλκίς σαν άμεσος συνεργάτης  στην Ακαδημία μας αποδεικνύοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε κάθε χρόνο για να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε στους αθλητές και στις αθλήτριες μας τις ιδανικότερες συνθήκες να παίξουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν με το αγαπημένο μας άθλημα, μια υπόσχεση που δώσαμε άλλωστε πριν από τέσσερα χρόνια με την δημιουργία της Ακαδημίας μας.

‌   

Oι δρόμοι μας λοιπόν συναντιούνται ξανά μετά από 22 χρόνια καθώς

‌ο κόουτς ήταν αυτός που δημιούργησε την ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ το 1993 (ΠΡΩΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στην πόλη του Κιλκίς και από τις πρώτες της Κεντρικής Μακεδονίας) και παρέμεινε μέχρι το 1998 με άμεσους βοηθούς του τότε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ νυν συνιδρυτή της ΚουΠα ΚΙΛΚΙΣ αλλά και τον ΘΑΝΟ ΚΟΛΙΑΔΗΜΑ νυν προπονητή των κοριτσιών μας. 

‌   

Ο κόουτς είναι ο βασικός υπεύθυνος για την μεγαλύτερη μπασκετική επιτυχία του Κιλκίς με την κατάκτηση το 1997 της δεύτερης πανελλήνιας θέσης της παιδικής ομάδας του ΓΑΣ  Κιλκίς όταν στον τελικό έχασε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας του Βόλου.

   

Μέσα από την παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του ΓΑΣΚ αναδείχτηκαν και οι Πανελληνίως εμβέλειας αθλητές ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΑΣ – ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και ο κόουτς ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ.

   

Ο Σωκράτης Δήμας έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο των Ακαδημιών καθώς υπήρξε υπεύθυνος Ακαδημιών σε ομάδες όπως ο Φίλιππος Θεσσαλονίκης – Αρετσού Καλαμαριάς – Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Αναγέννης Φλόγας – στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης για 17 χρόνια (με παίκτη του τον ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ που ξεκίνησε από την ακαδημία του) – Αία Ευόσμου – Όλυμπο Κορδελιού και Αστέρα Πλαγιαρίου.

 

‌WELCOME BACK COACH....!!!

 

KOUPA KILKIS – THE BASKETBALL ACADEMY IS HERE….!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *