Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Έφτασε η ώρα του (εμβολίου) σφραγίσματος


Η αλήθεια και το ψέμα είναι δύο αντίθετες και διαφορετικές συνυπάρχουσες έννοιες, όμως το ένα συμπληρώνει το άλλο και έτσι επικρατεί μία ισορροπία.

Πρέπει να υπάρχει το ψέμα για να επαληθεύεται η αλήθεια και το αντίθετο.

Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο σήμερα διότι αυτός που λέει την αλήθεια “ψεύδεται” και αυτός που ψεύδεται λέει την “αλήθεια”. Είναι στην κρίση του καθενός με βάση τις γνώσεις του την αντίληψη, το συναίσθημα και το ένστικτό του, να δει την αντικειμενικότητα της αλήθειας και του ψέματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη μεταξύ μας.

Σήμερα με την πανδημία της γρίπης covid-19 τι γίνεται; Από ότι μας λένε έχουν ανακαλύψει το εμβόλιο για την πανδημία σε πολλές χώρες. Όπως για παράδειγμα η Κίνα, Ρωσία, Αμερική, Ευρώπη κ.λπ.

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο διότι θα εμβολιαστούμε και θα περάσουμε την πανδημία του covid, ή όχι; Μου ήρθε μια σκέψη, άραγε το εμβόλιο της Ρωσίας είναι ίδιο με της Ευρώπης και ούτω καθεξής. Δεν νομίζω να έχουν το ίδιο εμβόλιο στα χέρια τους, εκτός και αν έχουν κοινό εργαστήριο έρευνας συνεργασίας “χωρίς οικονομικό συμφέρον” για την πανδημία του κόσμου.

Από ότι φαίνεται κάποιοι γνωρίζουν πραγματικά, ίσως να έφτασε η ώρα για το πρώτο παγκόσμιο πειραματικό σφράγισμα;

Το Υπουργείο Υγείας του κράτους στις 28-10-2020 ανακοινώνει δήλωση του καθηγητή ΘΕΟΚΛΗ ΖΑΟΥΤΗ μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ότι η διάρκεια προστασίας που παρέχουν τα νέα εμβόλια κατά της γρίπης COVID-19 είναι άγνωστη. Ακόμα και μετά την ευρεία διάθεση των εμβολίων ο ιός SARS-COV-2 θα συνεχίσει να προκαλεί ανησυχία.

Όντως μας προκαλούν ανησυχίες, ο στόχος τους τελικά είναι να εμβολιαστούμε η να σφραγιστούμε με την νέα νανοτεχνολογία του ρευστοποιημένου μίκρο νάνο τσιπ;

Η ποιο λογική φαινομενική αξιολόγηση είναι ο κάθε Ποιμενάρχης θα σφραγίσει τα ποίμνιά του.

Τι ρόλο θα παίξουν οι καινούργιες μορφές τεχνολογίας, όπως μιας κινητής τηλεφωνικής συσκευής του G-5; κ.α. Η εξέλιξη της τεχνολογίας θα μας προωθήσει και στην μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA. Η μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA σημαίνει τον έλεγχο του μονόκλωνου μορίου RNA (mRNA). Είναι αυτό που περιέχει μέσα το εμβόλιο, δηλαδή το RNA είναι τεχνητά δημιουργημένος ιός (τροποποιημένων νουκλεοσιδίων) που μπορεί να ορίσει, να αναγνωρίσει και να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Το RNA (mRNA) μεταγράφει το γενετικό κώδικα του DNA, και η μετάφραση των γονιδίων γίνεται με την βοήθεια του RNA (tRNA).

H ανακάλυψη των επιστημόνων στην βιολογία του ανθρώπινου οργανισμού παρατήρησαν ότι το δίκλωνο DNA επιτρέπει την δημιουργία γενετικής μετάλλαξης.

Ακόμα βρισκόμαστε σε ένα αρχικό και ήπιο πειραματικό στάδιο. Η εξέλιξη αυτής της άγνωστης ιστορίας στο μέλλον θα υποχρεώνει το σφράγισμα νεογέννητων παιδιών πριν ακόμα από το σφράγισμα της βάπτισης του Κυρίου.

Εύχομαι ο Αρχιεπίσκοπος να οραματιστεί με ταχεία φώτιση, καθαρό νου να δει την πραγματική αλήθεια και να φυλάξει τους πιστούς από το πονηρό. ΑΜΗΝ.



Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *