Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Κάλεσμα για Κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους του Δήμου Ελασσόνας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας, καλεί τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουν σε πρόγραμμα βοήθειας για τους συνανθρώπους μας, από τον Δήμο Ελασσόνας, που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.


Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμο Ελασσόνας, τα είδη που μπορούν να προσφερθούν, προς τους συνανθρώπους μας, είναι τα εξής:


1. Ατομικές συσκευασίες (λόγω COVID-19) σε τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο όπως:

Μέλι, Μαρμελάδες, Κρουασάν, Τσουρεκάκια, Κριτσίνια, Παξιμάδια, Μπισκότα, Κουλούρια, Κονσέρβες και άλλα συναφή είδη

2. Ατομικοί μικροί χυμοί , Γάλατα εβαπορέ (κονσέρβα)

3. Μεγάλες συσκευασίες νερά

4. Απολυμαντικά , Καθαριστικά, Είδη Προσωπικής Υγιεινής, Μάσκες

ΓάντιαΧώρος συγκέντρωσης των προϊόντων, ορίζεται το Ξενιτίδειο Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας, Λεωφόρος Ξενιτίδη 13, από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 έως και την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *