Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Αλμωπίας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»


Η «Ώρα της Γης» η μεγαλύτερη παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF, θα σημάνει και φέτος, το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 20.30 έως τις 21.30, οπότε και εκατομμύρια πολίτες, φορείς, κοινότητες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μια ώρα, διαδίδοντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα ηχηρό μήνυμα για την επιτακτική ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας και της μοναδικής του βιοποικιλότητας.

Το 2021 είναι άλλη μία κρίσιμη χρονιά για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Ταυτόχρονα με τη «μάχη» που δίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση.

Ο Δήμος Αλμωπίας, αρωγός τέτοιων προσπαθειών, συμβάλλει και σε αυτή την προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη και καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου μας να κάνουν το ίδιο, σβήνοντας τα φώτα και του δικού τους σπιτιού για μια ώρα.

Επίσης, συσκότιση θα πραγματοποιηθεί για μια ώρα σε κεντρικά σημεία της πόλης της Αριδαίας, καθώς και των Κοινοτήτων ,των οποίων η διαχείριση αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου.

Ας ενεργοποιηθούμε! Μια ώρα με σβηστά τα φώτα στο σπίτι, είναι πολλές ώρες ανάσας για «το μεγάλο μας σπίτι», τον Πλανήτη Γη!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *