Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση σχετικά με την κατάθεση προτάσεων ύδρευσης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»


Μπορεί να είναι Πρωταπριλιά και όμως δεν είναι ψέμα. 
 
Σήμερα πήραμε στα χέρια μας, μελέτες που θα αλλάξουν και θα δώσουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, στα χωριά μας, στην περιοχή μας, στην Αλμωπία μας. Μετά από ενάμιση χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας, πλέον υπάρχουν ορατά αποτελέσματα της δουλειάς μας, τα οποία δείχνουν και την πρόθεση μας για μια Αλμωπία σύγχρονη. Με σωστό προγραμματισμό, είμαστε σε θέση να καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα βασικών αναγκών του κάθε δημότη. Πλέον προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που θα δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα στην Αλμωπία, για τις επόμενες δεκαετίες.

Από ιδρύσεως των οικισμών της Αλμωπίας, πρώτη φορά κατατίθεται τέτοια σημαντική πρόταση, που θα καλύψει το 50% των νοικοκυριών του Δήμου μας. Μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις στις προσκλήσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης που ετοιμάζουμε και θα καταθέσουμε, θα αλλάξουμε κατά πολύ την εικόνα του Δήμου μας.

Από το «προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε», εύχομαι σύντομα να πάμε στο «υλοποιούμε και κατασκευάζουμε» την Αλμωπία της νέας εποχής, για να ζούμε όλοι εδώ, καλύτερα!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *