Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου


Συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς κατά την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων σε Κοινότητες του Δήμου μας.

Στην Αριδαία, βρίσκονται σε εξέλιξη οι χωματουργικές εργασίες και εργασίες καθαρισμού κατά μήκους του ανατολικού περιφερειακού και γύρω από το Δημοτικό στάδιο.

Στην Κοινότητα Ξιφιανής , πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες, για την διευκόλυνση της μετακίνησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Στην κοινότητα Κωνσταντίας, έγινε καθαρισμός αυλακών και συντήρηση πρασίνου στους δημόσιους χώρους.

Στις Κοινότητες Αριδαίας και Όρμας, πραγματοποιείται συντήρηση πρασίνου σε παιδικές χαρές και δημόσιους χώρους.

Έγινε καθαρισμός των επαρχιακών οδών Μεγαπλατάνου – Σαρακηνών, Αριδαίας – Δωροθέας και στην αγροτική οδό από τα Κοιμητήρια της Αριδαίας έως την Αγία Παρασκευή.

Τέλος, συνεχίζονται οι οικοδομικές εργασίες στην κεντρική πλατεία και σε διάφορα σημεία της κοινότητας Προμάχων.

Τα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουν τις εργασίες σε όλες τις Κοινότητες, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών μας.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *