Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση για την επανέναρξη των μαθημάτων Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας


Το Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας, σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ αριθμ. 22922/13-5-2021(ΦΕΚ1944/Β’/2021), ξεκινάει η επαναλειτουργία των Ωδείων.

Μια νέα αρχή για τον πολιτισμό και τη μουσική εκπαίδευση, μετά από μια μακρά περίοδο αναστολής των δια ζώσης μαθημάτων. Το Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας ανοίγει ξανά τη Δευτέρα 17/05/2021, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικότερα:

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μόνο στις μεγάλες αίθουσες με την παρουσία μόνο ενός μαθητή και ενός καθηγητή, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, όπως αερισμό των χώρων, συχνές απολυμάνσεις και ασφαλείς αποστάσεις.

Οι χορωδίες και οι ορχήστρες προς το παρόν δεν θα πραγματοποιούν συναντήσεις.

Έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση του κτιρίου και έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία των χώρων του για την ασφαλή επαναλειτουργία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε από την Δευτέρα 17 Μαΐου με την γραμματεία του Ωδείου και ώρες 12:30 έως 20:00 στο τηλέφωνο 23840-28736, ή μέσω e-mail στο odeio.aridaias@gmail.com.

Καλή επανέναρξη των μαθημάτων!


Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας


Αναστασιάδης Σταύρος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *