Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Καταγγελία για τη σύλληψη μελών του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά


Η Τ.Ο. Πέλλας καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης μελών του Κόμματος στα Γιαννιτσά που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για να προπαγανδίσουν το κάλεσμα ξεσηκωμού απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την κατάργηση του 8ωρου, για την ισοπέδωση εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Η προσαγωγή αυτή είναι ένδειξη του κλίματος τρομοκρατίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση, την ίδια ώρα που προχωρά ολοταχώς για νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και αντεργατικές ανατροπές, προκειμένου να θωρακίσει την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση. Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι, ο λαός της περιοχής μας να απαντήσουν με μαζική συμμετοχή στις πικετοφορίες που οργανώνει η Τ.Ο. Πέλλας σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, την Πέμπτη 27 Μαΐου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που διοργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *