Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Εξ' αποστάσεως ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής


Το ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. (Παράρτημα Κ. Μακεδονίας - Βέροια) διοργανώνει την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 – 20:30 εξ αποστάσεως ομαδικό εργαστήριο πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους, με θέμα «Διαμορφώνοντας Επαγγελματικό Προφίλ στο LinkedIn».

Πρόκειται για εισαγωγικό εργαστήριο για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων επαγγελματικής κινητικότητας ατόμων, που είτε βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας, είτε θέλουν να δημιουργήσουν ένα σημαντικό δίκτυο επαγγελματικών επαφών.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε εργαζόμενους και ανέργους και θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.


Στόχος του εργαστηρίου είναι να συγκροτήσουν οι συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πλατφόρμα LinkedIn, τις στρατηγικές σωστής συμπλήρωσης του προσωπικού τους προφίλ, τις δυνατότητες που έχουν για την ανάπτυξη ενός επαγγελματικού δικτύου, τις προοπτικές απορρόφησης στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.inegsee.gr/ex-apostaseos-ergastirio-pliroforisis-symvouleftikis-me-thema-diamorfonontas-epangelmatiko-profil-sto-linkedin/

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59132, Βέροια, τηλ.: 23310 75673 & 23310 24424, e-mail: centralmacedonia@reg.inegsee.gr, Site: www.inegsee.gr, πρόσωπο επικοινωνίας: Πασχούλα Αικατερίνη

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται #ΔΩΡΕΑΝ.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση" https://empedu.gov.gr

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *