Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Χρήστος Νιβουρλής: "Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, είστε ανίκανοι! Αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων!"


Η αρδευτική περίοδος ξεκίνησε και υπάρχουν τεράστια προβλήματα στους αγρότες. 

Από τη μία ο παγετός και η Θεομηνία που έπληξε τις παραγωγές και από την άλλη δεν έχετε ετοιμαστεί ώστε να μπορούν να ποτίσουν και να έχουν πρόσβαση στο αγρόκτημα. Δρόμοι που χάλασαν από τις βροχές και αυλάκια ακαθάριστα.


Προσωπικά, έχω μιλήσει με αρκετούς Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και όλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους! Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, είστε ανίκανοι! Αποδειχθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων! Οφείλετε μια συγνώμη στον αγροτικό κόσμο της Αλμωπίας. Η Ανατολική Αλμωπία και ολόκληρος ο Δήμος και το αγρόκτημα, είναι στα «χέρια του Θεού», σύμφωνα και με τη γνωστή ρήση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Κετικίδη.


Αν δεν μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντά σας, παραιτηθείτε!



Χρήστος Νιβουρλής
Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *