Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Διογένης: Νέο τραγούδι για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού [ΒΙΝΤΕΟ]


Αγαπητοί μου φίλοι, με αφορμή την αυριανή μαύρη επέτειο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του ποντιακού ελληνισμού, σας παρουσιάζω την ΝΕΑ μου σύνθεση αφιερωμένη στα 353.000 αθώα θύματα. Πρόκειται για μια μουσική μου δημιουργία, η οποία γεννήθηκε και ενορχηστρώθηκε, έχοντας στο μυαλό όλα όσα μου έχουν διηγηθεί οι πρόγονοί μου, όλα όσα έχω ακούσει, διαβάσει και δει γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα της γενοκτονίας.


Ως μουσικός, τα συναισθήματα που πλημμύρισαν το μυαλό μου αποτυπώθηκαν με τον τρόπο που θα ακούσετε. Αν σας αρέσει, κάντε μια ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ να μεταφέρουμε το μήνυμα στα πέρατα του κόσμου. 


'' ΑΝΑΓΝΏΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΉΘΗ ''

 

 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *