Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

«Πάσα στα θρανία» του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


«ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ» … του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας έδωσε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), στο πλαίσιο εφαρμογής του ομώνυμου προγράμματος.

Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία», είναι το πρώτο εγκεκριμένο, από το Υπουργείο Παιδείας, σχολικό πρόγραμμα, που εκπονείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει ως κύριο στόχο τη διάδοση των ευγενών αξιών του ποδοσφαίρου και τη δημιουργία νέων φίλων του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σχολικό έτος 2017-2018, που ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν συμμετάσχει πάνω από 12.000 μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής, από όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η εφαρμογή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω τις πλατφόρμας Webex και ο κ. Σίσκος Χρήστος Grassroots Manager της ΕΠΟ, παρέδωσε μαθήματα ομαδικότητας, συνεργασίας, σεβασμού αλλά και ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους νεαρούς μαθητές μοιράστηκαν ειδικά σχολικά εγχειρίδια (έκδοση ΕΠΟ) και φανέλες με το λογότυπο του προγράμματος, ενώ στις σχολικές μονάδες χορηγήθηκαν μπάλες ποδοσφαίρου για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους δράσεων.

Οι μαθητές και των δύο σχολείων ευχαριστούν θερμά την ΕΠΟ και τον κ. Σίσκο Χρήστο για την πολύ όμορφη δράση.


Για το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Ο Δ/ντής Η Προϊσταμένη

Βασδάρης Αναστάσιος Κοσμίδου Βικτωρία0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *