Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ολοκληρώθηκε το 6ο Veria Basketball Camp 2021


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου το 6ο Veria Basketball Camp, με τους διοργανωτές να στέλνουν το μήνυμα για επιστροφή στην κανονικότητα αφού μετά την περυσινή αναγκαστική αναβολή, το πιο σημαντικό ήταν να σταλεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, ιδιαίτερα στα παιδία.

Ο αριθμός των παιδιών (130 συμμετοχές) επισφράγισε, για μια ακόμη φορά, την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς στους διοργανωτές όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το ότι το Veria Basketball Camp αποτελεί το μεγαλύτερο μπασκετικό camp της Βόρειας Ελλάδας.

Η μία βδομάδα (28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου) κύλισε ομαλά με τους κανόνες ασφαλείας να τηρούνται στο έπακρο, σύμφωνα πάντα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών αλλά και όσων δούλεψαν στο camp.

Τα παιδιά ηλικίας 6-17 ετών (αγόρια και κορίτσια) για ένα πενθήμερο, διασκέδασαν και έμαθαν μυστικά του μπάσκετ, διδάχθηκαν από τους coaches τεχνικές χειρισμού της μπάλας, επιθετικές συνεργασίες, ατομική άμυνα, τελειώματα, πάσα, σουτ, ξεμπαρκαρίσματα, βασική στάση, Rebound και βελτίωση φυσικής κατάστασης, δείχνοντας μεγάλο ζήλο στο απαιτητικό πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί από τους προπονητές. Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε απογευματινές προπονήσεις που στόχευαν στη βελτίωση της τεχνικής αλλά και την εφαρμογή των όσων τα παιδιά διδάσκονταν κατά το πρωϊνό πρόγραμμα.

Την τελευταία μέρα δεν πραγματοποιήθηκε τελετή λήξης, λόγο των περιορισμών και των μέτρων ασφαλείας με τα παιδιά όμως να συμμετέχουν σε συναγωνιστικά παιχνίδια διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και τους νικητές να παραλαμβάνουν δώρα από τους χορηγούς του camp, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Τέλος το λόγο είχαν οι φωτογραφίες, τα αυτόγραφα και οι ευχές για καλό καλοκαίρι. Δίνουμε ραντεβού για το 7ο Veria Basketball Camp.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε : «Ήταν μια δύσκολη βδομάδα λόγο καιρού, η ζέστη ήταν αφόρητη. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε χωρίς κανένα παιδί να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Είμαστε ευτυχείς που ολοκληρώσαμε ένα ακόμη VBC. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος, αυτό έδειχναν στις προπονήσεις. Κοινωνικοποιήθηκαν, κάτι το οποίο έλειψε απ’ όλους μας τον τελευταίο χρόνο. Από άποψη συμμετοχών κινηθήκαμε στο όριο των μέτρων που είχε επιβάλει ο ΕΟΔΥ. Αναγκαστήκαμε δυστυχώς κάποια παιδιά να τα αφήσουμε απ’ έξω. Για του χρόνου η διεξαγωγή του camp θα είναι για δυο βδομάδες με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα. Φέτος όλα ήταν περιορισμένα. Θέλω οι γονείς να ωθήσουνε τα παιδιά προς τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Είναι ένα άθλημα το οποίο προσφέρει μεγάλη τεχνογνωσία αλλά και κοινωνικοποίηση. Στόχος μας είμαι να μπολιάσουμε τον αθλητισμό στους νέους και να τους ακολουθεί για όλη τους τη ζωή.»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *