Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ευχαριστήριο 6oυ Veria Basketball Camp 2021 Κώστας Τσαρτσαρής


Το 6o Veria Basketball Camp ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (2/7) και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, κυρίως τους περιορισμούς λόγο COVID-19, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δίδοντας στα παιδιά που συμμετείχαν πολύτιμες γνώσεις γύρω από το άθλημα του μπάσκετ που θα αποτελέσουν «οδηγό» για την περαιτέρω πορεία τους.

Στην διεξαγωγή του VBC 2021 συντέλεσαν αρκετοί άνθρωποι και οφείλουμε δημόσιο ευχαριστώ κυρίως στο ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και τον πρόεδρο του, κο Ακριβόπουλο Λεωνίδα ο οποίος ανταποκρίθηκε σε ότι κι αν του ζητήθηκε καθώς επίσης σε όλους τους εργαζόμενους στα γήπεδα «Δημήτριος Βικέλας», «Ἁρης Γεωργιάδης» και κλειστό γήπεδο Προμηθέα, οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο συνέβαλαν τα μέγιστα κατά τις ώρες διεξαγωγής του camp.


Επίσης ευχαριστούμε :



Τον Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.


Τον κο Συμεωνίδη Γιώργο - Regional Sales Developer Manager Waters Nestle.


Τους προπονητές : Μπλατσιώτη Χρήστο, Λευκόπουλο Μανώλη, Παραπούρα Φαίδων, Χατζηστυλλή Κωνσταντίνο, Μπαντή Έφη, Χατζηκώστα Αντώνη, Μπογδαμπεϊδη Γιώργο, Κανελλίδη Νίνο, Ηλιάδη Κωνσταντίνο, Τσάτσα Θεοδωρο, Τριχόπουλο Γιώργο και Christo Michailov.


Τους Χορηγούς : ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΟΓΙΑΣ, NESTLE, ΝΕΡΑ ΚΟΡΠΗ και ΟΠΤΙΚΑ LIOLIOS


Το γραφείο γενικού τουρισμού ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΛΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ


Τέλος όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή του camp και ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας Εφημερίδα ΛΑΟΣ, ΑKOU 99.6, Sportorama.gr, Inveria.gr, Basketplus.gr και LIBERO 107,4 FM.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *