Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Εκτενή έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Αλμωπίας, ύψους 188.894,817€. Παρευρεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση σήμερα το πρωί, στη Δημοτική Ενότητα Αριδαίας και στις κοινότητες της Υδραίας και της Ξιφιανής. Συγκεκριμένα, έγιναν ασφαλτοστρώσεις στην πρώτη είσοδο της Υδραίας (πίσω από το κατάστημα Καπέλλη) και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου καθώς και στον κεντρικό δρόμο της Ξιφιανής. Στη συνέχεια μας έγινε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που εκτελούνται από τους αρμόδιους τεχνικούς.

Παρεμβαίνουμε στις κοινότητες μας, με στόχο να βελτιώσουμε τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών μας. Καλύπτουμε πολλές ανάγκες σε εκτάσεις του Δήμου μας που χρόνια ήταν παρατημένες. Ήδη τις επόμενες ημέρες, υπογράφουμε και δύο συμβάσεις για τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, ώστε οι δημότες να κινούνται με ασφάλεια στο οδικό δίκτυο. Όλα τα χωριά μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα και σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε με όρεξη και με σκληρή δουλειά σε όλες τις κοινότητες του Δήμου!


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *