Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού στη Σκύδρα για όλον τον Ιούλιο


Ως Δήμος Σκύδρας ενημερώνουμε τους κατοίκους – δημότες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τις δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορωνοϊού στην πόλη της Σκύδρας, σ΄όλη τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου 2021.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, κάθε Παρασκευή, από τις 10:00΄ έως τις 14:00΄. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής ή τροποποίησης θα γίνει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Οι εξεταζόμενοι μπορούν να είναι ηλικίας από πέντε ετών και υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να δηλώνουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και να τηρούν όλα τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Για κάθε σχετική πληροφορία ή συνεννόηση αρμόδιος είναι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης, τηλ.:6974661506 και το στέλεχος του Δήμου Δημήτρης Αλεξανδρίδης, τηλ.:2381351802.

Ευχαριστούμε τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *