Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Έναρξη τμήματος Στίβου ΦΟ Αριδαίας


Ο Φ.Ο. Αριδαίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του τμήματος Στίβου για τη σεζόν 2021-2022, σε συνεργασία με τις κυρίες Νοβάκη Ελένη και Καδρέφτση Κατερίνα, πτυχιούχους των ΤΕΦΑΑ.


Έναρξη προπονήσεων :

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021


Ελάτε να γυμναστούμε παρέα, να παίξουμε και να μάθουμε τα οφέλη του αθλητισμού. Με πίστη στις σωστές αρχές της παιδαγωγικής μεθόδου και της φυσικής αγωγής, έχουμε σαν σκοπό να καλλιεργήσουμε αξίες στα παιδιά, μαθαίνοντας παράλληλα τα αγωνίσματα του στίβου.


Τμήματα:

-Μεγάλα νήπια έως Β' δημοτικού Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή ώρα 15.45

-Γ', Δ' και Ε' δημοτικού Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή ώρα 15.45

-ΣΤ' δημοτικού και άνω κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή ώρα 16.30

-Τμήμα υποψηφίων στρατιωτικών σχολών ώρες κατόπιν συνεννόησης


Σας περιμένουμε στο ανοιχτό γήπεδο Αριδαίας (είσοδος πλησίον σουπερμάρκετ Family) τις παραπάνω ώρες και για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις εγγραφές και το πρόγραμμα των προπονήσεων τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής:


6987 904969 Νοβάκη Ελένη

6971 659341 Καδρέφτση Κατερίνα

6970 993399 Ούγκρης Καλλίνικος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *