Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή ΦΟ Αριδαίας


Ο Φ.Ο. Αριδαίας επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον δήμαρχο Αλμωπίας και πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης “ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ” κ. Χρήστο Μπάτση καθώς και το ΔΣ της επιχείρησης για τη σημαντική οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στο σύλλογό μας.

Ο σύλλογός μας αριθμεί σήμερα περίπου 400 αθλητές σε 5 αθλήματα και παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ετών συμμετέχει ενεργά και με επιτυχίες σε πανελλήνιες διοργανώσεις και τοπικά πρωταθλήματα. Προσπαθώντας να προσελκύουμε στον αθλητισμό όλο και περισσότερα παιδιά-πολίτες της περιοχής μας, με γνώμονα το ήθος και το υγιές αθλητικό πνεύμα, θα χρειαζόμαστε πάντα τη συμμετοχή και την προσφορά σας για να γινόμαστε καλύτεροι και να βρίσκουμε τη δύναμη να συνεχίζουμε το εθελοντικό μας έργο.

Όπως συνέβη και τις προηγούμενες αθλητικές χρονιές θα συνεχίσουμε να διαφημίζουμε τον τόπο μας με υπερηφάνεια και να συμμετέχουμε ενεργά στα αθλητικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα, πάντα με την πεποίθηση ότι θα σας έχουμε δίπλα μας στην προσπάθειά μας για την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Η στήριξή σας θα αποτελεί πάντοτε για τον Φ.Ο. Αριδαίας το εφαλτήριο της παραγωγικής του δυναμικής.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού κ. Δημήτρη Γιάντση και το επιτελείο του δήμου Αλμωπίας για την άρτια διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών που διεξήχθη με επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα στην Αριδαία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *