Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Το πρώτο παιχνίδι γενικών γνώσεων που καθώς ο χρήστης παίζει προσφέρει στην δενδροφύτευση στον Ελλαδικό χώρο!


Το παιχνίδι ΦύτεψεΤο (βρίσκεται στο Google PlayStore με την αναζήτηση του ονόματος ‘ΦύτεψεΤο' ή με το link εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.christosapostolou.myguessthepic ) προσφέρει γενικές γνώσεις στους χρήστες σε σχέση με το περιβάλλον και όταν ο χρήστης θα έχει ολοκληρώσει όλες τις πίστες τους παιχνιδιού, θα έχει συνεισφέρει στο να φυτευτούν περίπου 5 αληθινά δεντράκια. Σκοπός είναι το ποσό(ο χρήστης απλά παίζει το παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει κάτι) που θα μαζευτεί από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μέσω των χρηστών να δωριστεί στο οργανισμό WE4ALL(we4all.com) για την αναδάσωση δέντρων στην Ελλάδα! Η WE4ALL είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. Βασικός στόχος του παιχνιδιού είναι να "φυτέψει" στα μυαλά όλων μας τις βασικότερες λέξεις που έχουν σε σχέση με το περιβάλλον και ταυτόχρονα να συγκεντρώνεται ένα ποσό το οποίο θα κατατίθεται στον οργανισμό αναδάσωσης WE4ALL.


• Οι δραστηριότητες της we4all περιλαμβάνουν:

▶ Δράσεις Αναδάσωσης ή Δενδροφύτευσης.

▶ Πότισμα και φροντίδα για τα δέντρα που έχουν φυτέψει.

▶ Προστασία δασικών εκτάσεων.

▶ Καθαρισμό ακτών και θαλάσσιου περιβάλλοντος.

▶ Διοργάνωση εκδηλώσεων για να φέρουμε κοντά ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και όραμα.

▶ Διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σε σχολεία και άλλους οργανισμούς για αύξηση περιβαλλοντικής ευαισθησίας.


• ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ(WE4ALL) Έως σήμερα έχουν φυτέψει:

▶ 45.409 Νέα Δέντρα


Τα οποία απελευθερώνουν καθημερινά:

▶ 14.530.880gr Οξυγόνου

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι τόσο εκπαιδευτικός όσο και φιλανθρωπικός καθώς οι χρήστες καθώς παίζουν, βοηθούν στην συγκέντρωση ενός ποσού για την αναδάσωση των δασών στην Ελλάδα.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.christosapostolou.myguessthepic

Αποστόλου Χρήστος – Ιδριτής του παιχνιδιού ΦύτεψεΤο


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *