Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας: Προσφορά θέσεων μαθητείας από τον ιδιωτικό τομέα για το «Μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας ΕΠΑΛ » περιόδου 2021-22


Καλούμε τους ιδιωτικούς φορείς που επιθυμούν να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά τον θεσμό της μαθητείας, επενδύοντας στη βελτίωση των δεξιοτήτων των νέων που επέλεξαν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση για την αποτελεσματική τους ένταξη στην αγορά εργασίας, ότι θα πρέπει να προβούν σε αναγγελία των διαθέσιμων θέσεων μαθητείας στο Πληροφοριακό Σύστημα https://e-mathiteia.minedu.gov.gr και να ακολουθήσουν τις αναρτημένες οδηγίες για «Διεπαφή Επιχειρήσεων».

Οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να συμβουλεύονται το Ενημερωτικό σημείωμα για εργοδότες 2021-2022 για περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική καταχώριση για διάθεση θέσεων μαθητείας στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας 2021 - 2022 από φορείς του Ιδιωτικού Τομέα θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 15/09/2021 και ώρα 23:59.

Οι Προσφερόμενες ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. για την περίοδο 2021-2022 που λειτουργούν στα ΕΠΑ.Λ Της Αριδαίας είναι οι παρακάτω.

1. Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών

2. Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής

3. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

4. Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

5. Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

6. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

7. Τεχνικός Οχημάτων

8. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

9. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ε μπορούν να απευθύνονται στην κα Λάσκου Ευφροσύνη Τηλφ. 2384021421 & 6981843573.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *