Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η Φλόγα της Αγάπης διέσχισε το Δήμο Αλμωπίας


Η «Φλόγα της Αγάπης» της 19ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιμοδοτών, άναψε για ακόμη μια χρονιά στο Δήμο Αλμωπίας μέσω της Συνεργασίας του Δήμου Αλμωπίας, της ΔΗΚΕΑ και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών, Αιμοδοτών και Δωρητών μυελού των οστών Αλμωπίας "Προσφορά Ζωής".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας, όπου τη φλόγα άναψαν μέλη των συλλόγων ΦΟΑ, Δρομέων Υγείας, Δωροθέας, Αψάλου, Μηλιάς, Ριζοχωρίου, Σωσάνδρας και Πολυκάρπης. Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προσφορά Ζωής κ. Κυριάκος Χρυσίδης, ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Αρχ. Στέφανος Δέρβελης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Τζαμτζής και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτριος Γιάντσης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της αιμοδοσίας καθώς και τον σπουδαίο ρόλο των συλλόγων της περιοχής σε αντίστοιχες δράσεις.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο ΓΓ του Δήμου Αλμωπίας κ. Γεώργιος Τσιμτσιρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Σταύρος Αναστασιάδης, όπως και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των συμμετεχόντων, του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΗΚΕΑ για την πολύτιμη αρωγή του Δήμου στο έργο του Συλλόγου Προσφορά Ζωής, καθώς και των δωρητών μυελού των οστών και αιμοπεταλίων.

Η «Φλόγα της Αγάπης» περιδιαβαίνει ολόκληρη την χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη. Ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα καταλήξει στις 15 Οκτωβρίου 2021 στα Χανιά, σηματοδοτώντας την έναρξη της 31ης Αμφικτυονίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη.

Στόχος της, να μεταδώσει σε όλους , το σωτήριο μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την άμεση ανάγκη αιμοδοσίας για τους πάσχοντες του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας, τους πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς και όλους τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν μεταγγίσεων αίματος και εκπέμπουν κραυγή αγωνίας για τις δραματικές ελλείψεις αίματος στη χώρα μας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *